Trabzonspor'da yüzleri güldüren gelişme! Moral oldular

Trabzonspor'da milli oyuncuların milli takımlardan moralli gelmesi memnun etti.

Trabzonspor, milli takımlarında forma giyen oyuncularının moralli dönmesi yüzleri güldürdü. Özellikle Türkiye ve diğer ülkelerin milli takımlarında görev alan futbolcuların performansları teknik ekibi ve taraftarları sevindirdi. Milli oyuncuların sakatlık yaşamadan geri dönmesi de teknik heyeti sevindirdi.

Milli ara sonrası Trabzonspor, yoğun maç temposuna güçlü bir başlangıç yapmayı hedeflerken, milli takımlardan dönen oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte teknik direktör Şenol Güneş, kadro planlaması şekillenmeye başladı. A Milli Takımın Karadağ 1-0 ve deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup etmesiyle Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Okay Yokuşlu'nın yanı sıra Draguş'un yer aldığı Romanya Milli Takımı Güney Kıbrıs'ı 3-0 ve Litvanya'yı 2-1 mağlup etti.

Draguş'un gol atması ise oyuncuya büyük moral oldu. Bardhi'nin Kuzey Makedonya ise Letonya'yı 3-0 ve Ermanistan'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla birlikte Trabzon'a mutlu dönen oyuncuların milli takımda gösterdikleri performansın, Süper Lig’deki zorlu Başakşehir maçına da yansıması bekleniyor.

Güneş'i sevindirdi
Milli oyuncuların takıma geri dönmesi ve morallerinin yüksek olması, Şenol Güneş'i oldukça sevindirdi. Milli takım arasından dönen futbolcuların moral ve motivasyonlarının yerinde olması, Trabzonspor'un Başakşehir müsabakası öncesi umutlandırdı.

Özellikle sakatlık ya da mental yorgunluk yaşamadan dönen oyuncuların takımın performansını olumlu etkilemesi bekleniyor. Güneş, milli oyuncularının formda dönmesinin, ligde oynayacakları Başakşehir maçı öncesi önemli bir avantaj olarak görüyor.
Trabzonspor’un milli oyuncuları, Başakşehir ile oynanacak Trendyol Süper Lig maçına sabırsızlıkla beklerken, lig için kritik bir viraj olan müsabakası öncesi takımda artan rekabet ortamı, moral arayan bordo-mavililer için önemli bir motivasyon oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri