Trabzonspor'dan dikkat çeken istatistik! Bu alanda lider

Trabzonspor, Süper Lig'de en fazla beraberlik elde eden takım konumunda.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği 6 beraberlik ile bu alanda liderliğini koruyor.

Bordo-mavililer, bu sezon şu ana kadar oynadıkları 8 maçta yenilgi yüzü görmeden 12 puan topladı. Elde edilen beraberlikler, Trabzonspor'un gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı ortaya koydu.

Takım, özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Güneş, oyuncularının motivasyonunu artırarak sahada etkili bir oyun sergilemelerini sağlamaya çalışıyor. Trabzonspor'un bu sezonki grafiği, uzun bir yenilmezlik serisinin galibiyetlerle bütünleşmeye başlaması halinde , taraftarlar için umut verici bir tablo olacak.

Trabzonspor, bu sezon elde ettiği 6 beraberlikle bu alanda zirvede yer alırken, bordo-mavilileri 5 beraberlikle Kasımpaşa ve Kayserispor takip etti.

Deplasmanda henüz galibiyet yok

Trabzonspor bu sezon oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 6 beraberlikle elde etti. Söz konusu maçlarda ise bordo-mavililer, dış sahada henüz maç kazanamadı. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı 4 maçtan beraberlikle ayrıldı. Evinde ise 2 beraberlikle 2 galibiyet elde etti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri