Trabzonspor'dan Rapid Wien maçı öncesi taraftara uyarı

Trabzonspor, Rapid Wien'e konuk olacağa mücadeleye yönelik karşılaşmayı takip edecek taraftarlara uyarılarda bulundu.

Trabzonspor, bu akşam saat 19.00'da Avusturya Temsilcisi Rapid Wien İle karşı karşı gelecek.

UEFA 3. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesi kapsamında Avustur'ya temsilcisi Rapid Wien ile karşılaşacak Bordo-mavililer karşılaşma öncesi mücadeleyi takip edecek taraftarlara uyarılarda bulundu.

Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Rapid Wien ile oynayacağımız karşılaşma öncesi güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Güvenlik kurulu toplantısında alınan kararlar şu şekilde:

•⁠ ⁠Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır. Taraftarlarımız biletlerini pasaport kontrolünün ardından teslim alacaktır.

•⁠ ⁠Taraftarlarımızın başka bir kişiye ait bilet ile stadyuma giriş yapamayacaktır.

•⁠ ⁠Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir. Toplanma adresi için tıklayın.

•⁠ ⁠Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Avusturya kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir. (Allianz Stadyumu’nda yasaklanmış ve içeriye alınmayacak maddelerin listesi aşağıda belirtilmiştir.)

•⁠ ⁠Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vb. stadyuma sokulması ve tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

•⁠ ⁠Taraftarlarımız için bilet gişe alanları saat 16.00’da, stadyum kapısı ise 16.30’da açılacaktır. (Stadyumda sadece kart ile ödeme yapılabilmektedir. Nakit ödeme kabul edilmemektedir.)"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri