Trabzonspor'dan transfer atağı! Scout ekibinden 3 yeni isim

Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

10. hamlesini gerçekleştiren Trabzonspor Ukrayna ekibi Zorya Luhansk'tan 22 yaşındaki solak stoper Arseniy Batagov, 1.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Batagov, Rapid Wien maçları öncesinde UEFA listesine dahil edildi ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev vermesi halinde sahaya çıkabilecek.

11. Transfer Yolda

Trabzonspor transfer sezonunda hız kesmeden devam ediyor. Sezona Nwakaeme, Lundstram, Barisic ve Draguş transferleriyle hızlı bir giriş yapan bordo-mavililer, yerli rotasyonunu Ozan Tufan ve Cihan Çanak ile güçlendirdi. Sağ bek pozisyonuna Meunier’in yerine Pedro Malheiro’yu getiren ekip, savunmaya Stefan Savic’i ekleyerek büyük ses getirdi. A Milli yıldız Okay Yokuşlu’nun ardından son transfer Arseniy Batagov oldu. Ancak Abdullah Avcı’nın 11. transferinin de yolda olduğu belirtiliyor.

Orta Sahaya Yeni İsimler

Trabzonspor Yönetimi, Clermont'tan Muhammed Cham transferi için girişimlerini sürdürürken, Fransa ve İngiltere'den üç yeni orta saha oyuncusu için de harekete geçti. Scout ekibinin önerdiği oyuncularla ilgili olarak teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği karar doğrultusunda resmi temasların kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri