Trabzonspor'un bileği bükülmüyor!

Trabzonspor, 4 Mayıs'tan bu yana mağlubiyet yüzü görmedi.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor 11 maçtır yenilmiyor. En son geçen sezon 4 Mayıs'ta Samsunspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, söz konusu maçın ardından yenilgi almadı.

Trabzonspor, geçen sezon 35. haftadaki Samsunspor maçının ardından oynadığı 3 maçı da galibiyetle kapatan Trabzonspor, 11 lig maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik alarak yenilgi görmedi. Bu sezon 8 maçta 6 beraberlik 2 galibiyet alarak 12 puana ulaşan Karadeniz ekibi, lider Galatasaray ve ikinci sıradaki Beşiktaş'la birlikte bu sezon yenilgi yaşamayan 3 takımdan biri oldu.

Güneş, yenilgisiz devam ediyor

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında göreve gelen Teknik direktör Şenol Güneş, yönetiminde rakiplerine yenilmedi. Bordo-mavililer, Güneş, yönetiminde ligde çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik alarak 10 puan elde etti.

Beşiktaş'ın ardından en az gol yiyen takım

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın ardından en az gol yiyen takım oldu. Bordo-mavililer, oynadığı 8 maçta kalesinde 6 gol gördü. Siyah-beyazlılar ise 5 gol. Galatasaray 8, Fenerbahçe ise 7 gol.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri