Trabzonspor'un efsaneleri yemekte bir araya geldi

Trabzonspor'da efsane futbolculara tesislerde yemek verildi.

Trabzon'da düzenlenen "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" için Trabzon'a gelen Trabzonspor'un eski futbolcularına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yemek verildi.

Geçmişten günümüze kadar çeşitli dönemlerde Trabzonspor'da forma giyen oyuncuların ağırladığı yemeğe Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Teknik Direktör Şenol Güneş de katıldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, yemek öncesi yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Kurulduğumuz günden bugüne kadar nice başkanlar, hocalar, oyuncular geldi geçti. Herkes bu kulübün büyümesi için görev yaptı. Emekleri için teşekkür ediyoruz. Bugün de Zeyyat Bey, Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzu temsilen bizimle beraber. Ben de teknik direktör olarak, daha önce de oyuncu olarak bu kulüpte görev yaptım, birçoğunuzla birlikte çalıştım. Çalışmadığım ama kulübe katkıları olan nice arkadaşlarımız var. Bugün sizler buradasınız. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulüpler fiziki bir kuruluştur ama onları yaşatan insanlardır. Değeri de onlardan gelir. Kulüp içerisinde sizlerin, bizlerin ve nicelerinin katkısı var. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara ise Allah’tan uzun ömür diliyorum."

Asbaşkan Zeyyat Kafkas ise açıklamalarında şu cümlelere yer verdi:

“Öncelikle burada sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bizler bugün bu saygı gören görevi yapıyorsak, bu koltuklar bu kadar değerliyse bu efsaneyi yaratan ve devam ettiren sizler sayesindedir. Bu bilinçle bu nöbeti devam ettiriyoruz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum”

Yemek sonrası eski futbolcular turnuvanın final maçı için tesislerden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri