Trabzonspor'un eski teknik adamı şokta! Ayrılık çanları çalıyor

Ersun Yanal yönetimindeki Amed Sportif Faaliyetler, Pendikspor'a 1-0 mağlup olurken, deneyimli teknik adamın geleceği taraftarlar tarafından tartışma konusu oldu.

Ersun Yanal yönetimindeki Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'de 10. hafta mücadelesinde Pendikspor ile karşı karşıya geldi.

Pendikspor, Kappel'in 15. dakikadaki golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan taraf olurken, Amed Sportif Faaliyetler'de bir süredir koltuğu sallantıda olan Ersun Yanal'ın geleceği tartışma konusu haline geldi.

Adama Traore, Nicolas Nkoulou, Max Gradel ve Britt Assombalonga gibi önemli isimleri kadrosuna katan ve hedefini Süper Lig olarak belirleyen Amed Sportif Faaliyetler, son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Öte yandan sosyal medyada da birçok taraftar, Pendikspor mağlubiyeti sonrası deneyimli teknik adamı istifaya davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri