Trabzonspor’un eski yıldızından kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Trabzonspor’un eski yıldızı Kevin Campbell’in rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Trabzonspor’un eski yıldızı Kevin Campbell, böbrek yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Eski kulüplerinden Everton, Campbell ile ilgili “Eski forvetimiz Kevin Campbell'ın şu anda çok rahatsız olduğu öğrenildi. Sadece harika bir futbolcu değil, aynı zamanda inanılmaz bir insan olan Kevin bir savaşçıdır ve her zaman da öyle olmuştur ve bu zorlu zamanda ona ve ailesine iyi şanslar dileriz. Sevgilerimizi gönderiyoruz, Kevin Campbell.” ifadelerini kullandı.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Kevin Campbell’in durumu hakkında açıklama yayınlayan Everton kulübüne sosyal medya üzerinden taraftarlar destek mesajları gönderdi.

Gönderide eski futbolcuların da mesajları bulunurken bilinen isimlerden Trevor Sinclair “Kevin Campbell'a dua, sevgi ve ışık gönderiyorum. Kesinlikle çok hoş bir insan.” ifadelerine yer verdi.

Ryan Fletcher ise “Düşüncelerimiz ve dualarımız Kevin Campbell'a, tüm ailesine ve arkadaşlarına. Kevin şimdiye kadar tanıştığım en iyi adamlardan biri, umarım tamamen iyileşir.” şeklinde bir mesaj yazdı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri