Trabzonspor’un gol silahı: Banza ile üç puan

Trabzonspor'un Demokratik Kongolu forveti Simon Banza hem attığı gollerle hem de ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı.

Simon Banza, Konyaspor karşısında gösterdiği etkileyici performansla Trabzonspor taraftarının takdirini topladı. Demokratik Kongolu forvet, attığı gollerle takıma hayat verirken sahadaki çalışkanlığıyla da göz doldurdu.

KONYASPOR MAÇINDA YILDIZLAŞTI

28 yaşındaki forvet, Trabzonspor'un Süper Lig mücadelesinde Konyaspor’a karşı elde ettiği 3-2'lik galibiyetin mimarlarından biri oldu. Banza, bu karşılaşmada attığı iki golle takımına üç puanı getirdi.

Attığı gollerle Trabzonspor'u sırtlayan Banza, Nisan 2024'ten bu yana ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.

MAÇIN EN ETKİLİ İSİMLERİNDEN BİRİ OLDU

Banza'nın Konyaspor karşısında sadece golleriyle değil, genel oyunuyla da dikkat çekti. Maçta en fazla şut çeken oyuncu olarak (5 şut) sahada yer aldı.

Ayrıca hava toplarındaki başarısıyla da dikkat çeken forvet, 12 hava topunun 6'sını kazandı. Takım arkadaşlarına verdiği 6 isabetli pasla da hücumdaki etkinliğini gösterdi.

UZUN SÜREN SESSİZLİĞİ BOZDU

Simon Banza, Nisan 2024'ten bu yana gol sevinci yaşayamamıştı. Konyaspor karşısında bu sessizliğini bozan Banza, kritik bir anda sahneye çıkarak takımının üç puan almasına büyük katkı sağladı.

Trabzonspor için gol yollarında etkili bir isim olan Banza, bu performansıyla hem taraftarların hem de teknik ekibin takdirini kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri