Trabzonspor'un gol umudu Simon Banza'a seriye bağlamak istiyor

Trabzonspor'un oynadığı son iki maçta 3 gol atan Simon Banza, Başakşehir maçında gollerle buluşarak, üst üst 3 maçta gol atarak seriye geçmek istiyor.

Sezon başında Portakiz’in Braga takımında 2 milyon Euro kiralama bedeliyle Trabzonspor’a katılan Simon Banza, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında bordo-mavililerin sahasında Konyaspor’u 3-2 mağlup ettiği müsabakada 2 gol atarak takımına rahat bir nefes aldıran isim olmuştu.

Hatayspor deplasmanında golle tanışan Banza, Karadeniz ekibinin gol umudu olarak ön plana çıkıyor. Başakşehir maçında da gollerle buluşmayı hedefleyen Banza, üst üste 3 maçta gol atma başarısını ortaya koymak istiyor.

Portekiz Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çeken Banza, Trabzonspor formasıyla da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor. 1.90 boyunda, güçlü fiziği ve bitiricilik yeteneğiyle tanınan golcü oyuncu, hava toplarındaki etkinliği ve ceza sahası içindeki becerisiyle bordo-mavililerin hücum gücüne önemli katkı sağlıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in sisteminde kilit rol oynayan Banza, özellikle maçlarda soğukkanlılığı ve attığı kritik gollerle takıma katkı sağlıyor.

Trabzonspor’un bu sezonki en büyük gol umudu olarak gösterilen Banza, Şenol Güneş'in hücumdaki planlarının merkezinde yer alan Banza, bu sezon bordo-mavili formayla adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri