Trabzonspor'un güvencesi Uğurcan Çakır

Trabzonspor'un, Beşiktaş karşısında en büyük güvencelerinden biri Uğurcan Çakır olacak. Milli eldiven Trendyol Süper Lig'de kalesini gole kapatan tek isim oldu.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak. Yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası takımın başına Şenol Güneş'i getiren Karadeniz ekibi yeni bir çıkış ararken, zorlu müsabakada bordo-mavililerin en önemli güvencesi ise takımın kaptanı Uğurcan Çakır olacak.

Bu sezon Avrupa'da ve Lig'de gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Çakır, ligde oynadığı son iki maçta kalesini gole kapattı. Trabzonspor'un savunma hattının arkasında güven veren milli kaleci rakip forvetlere fırsat vermedi. Çakır, son iki maçta olduğu gibi Beşiktaş karşısında da kalesini gole kapatmak için mücadele edecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş, takımın başına gelmesinden sonra takım kaptanı Uğurcan Çakır'dan daha fazla sorumluluk almasını istedi. Beşiktaş maçında Uğurcan Çakır'ın üstleneceği rol, sadece kalede güvenliği sağlamakla sınırlı olmayacak. Tecrübeli kaleci, maçın temposuna göre doğru hamleler yaparak savunma hattına liderlik ederek ve takım arkadaşlarını yönlendirecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri