Trabzonspor'un kadro yapılanmasında son durum ne? İşte yol ayrımındaki isimler

Trabzonspor, kadro yapılanmasındaki çalışmalara devam ediyor.

Yeni sezon öncesi transfer ve hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, kadro yapılandırmasında da çalışmalarına devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nı yeni sezonda kadroda düşünmediği Trabzonspor, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis, Joaqin Fernandez ve Filip Benkovic ile karşılılıklı olarak yollarını ayırmış ve herhangi bir fesih bedeli ödememişti.

2 İSMİN AYRILIĞI YAKIN

Bu isimlerin yanı sıra Trabzonspor'un net bir şekilde kadro planlamasında düşünmediği Maxi Gomez ve Tonio Teklic ile de önümüzdeki günlerde yollarını ayırması bekleniyor.

Bordo-mavililer bu ikin oyuncu ile geçtiğimiz hafta görüşme gerçekleştirmiş ve oyunculara takım bulması için talimat vermişti.

Maxi Gomez'e teklif geldiği iddiaları gündemde yer alıyordu fakat bir gelişme yaşanmadı. İki oyuncu ile yakın zamanda tekrardan bir görüşme gerçekleştirmesi ve son durumlarının açıklanması bekleniyor.

FOUNTAS SÜRPRİZİ

Ayrıca, Bordo-mavililerde Trabzon'daki ilk kamp ve Macaristan kampında yer alan fakat Ruzemberok maçı kamp kadrosunu eklenmeyen Taxiarchis Fountas'ın da gelecek sezon kadro planlamasında yer almadığı öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından, Gaziantep FK ve bazı Süper Lig ekipleri oyuncuyu transfer etmek için devreye girdiği öne sürüldü.

Gaziantep FK, kanat bölgesi için takviye yapma planları içerisinde. Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın yönetime sunduğu transfer listesinde Fountas'ın da yer aldığı öğrenildi. Kulüp, Fountas transferinde kararlı ve görüşmelerine devam ediyor.

Fountas'ın transfer sürecinin yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri