Trabzonspor'un radarında bulunan Muhammed Cham'dan röportaj! Bordo-mavililer için...

Trabzonspor ile bir süredir gündeme gelen Muhammed Cham, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor ile bir süredir gündeme gelen Muhammed Cham, yabancı bir haber sitesine açıklamalarda bulundu.

Muhammed Cham, Trabzonspor ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı ve görüşmelere dair sesizliğini korudu.

Fas asıllı Avusturyalı oyuncu Milli takımdaki hedefine yönelik "Benim için 10 numara her zaman sahip olmak istediğim şeydir. Umarım bir gün milli takıma götürebilirim. Milli takımımda giyebilirim. Ülkem için 10 numarayı giymek benim için en büyük şey mi? Benim için daha büyük bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Cham, elindeki bandaja yönelik soruya ise "Sol elinde 3 yıldır bandajla oynuyorum. Neden takmaya başladığımı bilmiyorum ama o zamandan beri her şey benim için iyi gidiyor. Takıyorum ve her zaman takacağım. İhtiyacım olan bir şey. Eğer yapmazsam, artık kendimi rahat hissetmem. Ailemin ve kız arkadaşımın isimlerini yazıyorum.

Ayakkabı bağcıklarımı bağlama zamanı geldiğinde ya da bir maçta isimlere bakarım ve bu bana onları gururlandırmak ve ilerlemek için güç ve inanç verir. Aynı zamanda cheksplay'den geliyor. Almanya'da bu sokak futbolunu temsil ediyor. Onunla doğdum, sokakta büyüdüm. Futbolumu orada öğrendim ve geliştirdim."" ifadeleri ile cevap verdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri