Trabzonspor'un radarında bulunan Cihan Çanak milli arenada beğenileri topladı

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Cihan Çanak, milli arenada performansı ile beğenileri topladı.

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Cihan Çanak, Türkiye Ümit Milli Takımı'nın İskoçya ile karşı karşıya geldiği mücadelede performansı ile beğenileri topladı.

Türkiye Ümit Milli Takımı, İskoçya ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını 2-1 önde kapatan ay-yıldızlılarda hızlı koşuları, çalımları ve pasları ile Cihan Çanak beğenileri topladı.

Performansı ile dikkatleri üstüne toplayan aslen Trabzonlu genç oyuncu ile Trabzonspor'un görüşmeleri devam ediyor.

TRANFERDE SON GELİŞMELER

Trabzonspor'un istediği Cihan Çanak için Standard Liege yüksek rakamlar talep ediyor.

Belçika medyasından voetbalnieuws'un haberine göre; Liege mali durumunu düzeltebilmek için çare arıyor ve para kazanabileceği futbolcuları da en üst seviyeden satabilme gayreti içinde.

19 yaşındaki sol kanat için Liege'in Trabzonspor'un 2 milyon euro artı % 30 satıştan pay teklifini yükseltmeye çalıştığı ifade edildi.

Aslen Trabzonlu olan 1.75 boyundaki yıldız, 61 numaralı formayı giyiyor. Standard ile 70 maça çıkan ve 1 gol atıp 5 asist yapan Çanak'ın sözleşmesi 2026'da bitiyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri