Trabzonspor'un rakibi olan teknik adamdan flaş açıklama! " İstifa sesleri..."

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'de bu hafta rakibi olan Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı istifa söylemlerine yönelik açıklamada bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Konyaspor'u konuk edecek. 29 Eylül (Pazar) akşamı oynanacak mücadele öncesi Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı açıklamalarda bulundu.

Bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Trabzon'a gelen Konyaspor kafilesi yarın kentte gerçekleştireceği antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak.

Mücadele öncesi Konyaspor taraftarı tarafından yapılan istifa söylemlerine yönelik açıklamalarda bulunan Ali Çamdalı "Bu istifa seslerini ben algılayabiliyorum ve anlayışla karşılıyorum. Alınmıyorum, tedirginliklerini anlamaya çalışıyorum. Sonuçta onlar bizim taraftarımız. İlerleyen süreçte bu tedirginliklerin kalkacağını düşünüyorum. Umarım en hızlı şekilde tekrar galibiyet serisine başlayıp taraftarımızı mutlu ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri