Trabzonspor'un santrfor transferi için çarpıcı sözler! "Mecbur indirime gidecekler..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor - Rapid Wien maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ruzomberok'u saf dışı bırakan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien ile karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor ile Rapid Wien arasında Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak. Mücadelede Estonyalı hakem Kristo Tohver düdük çalacak.

Mücadele öncesi Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Transfer çalışmalarına dair konuşan Gökmen Şahin şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor'un santrfor ve diğer transferler konusunda bekleme sebeplerinden en önemlisi mali. Southampton, Onuachu'yu başka takıma veremezse, mecbur indirime gidecekler. Başka alternatifleri yok.

Cham'ın kulübü de yüksek bedel talep ediyor. Trabzonspor, Cham için Fransızların direncinin kırılmasını bekliyor. Oyuncunun gelme konusunda arzusu var. Trabzonspor büyük ihtimalle oyuncuyla da anlaştı.

Trabzonspor 3 kulvarda yarışacak. Geniş kadro ile devam edilecek. Gelecek olan transferler var. Cham bekleniyor. Son olarak stoper transferi tamamlandı. 2-3 transfer daha bekliyorum. Santrfor belki de en öncelikli ihtiyaçtı ama maliyetler çok yüksek.

Kartal projesi hayata geçiyor. Çukurçayır'da petrol istasyonu projesi var. 35-40 milyon Euro Trabzonspor'un altından çıkabileceği bir rakam gibi görünüyor. Trabzonspor bir denge kurmak zorunda. Yarışta bir sorun yaşamak istemiyor.

Trabzonspor yabancı oyuncu gönderecek ki yeni transferlere yer açılsın. Orsic, Fountas belki teklif gelirse Bardhi'yi de bekliyorum. Trabzonspor oyuncu göndermek durumunda. Bekleyip göreceğiz. Farklı isimler de ayrılabilir.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri