Trabzonspor'un St. Gallen maçı için flaş sözler! "Bu cesareti nereden alıyorlar?"

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor'un St. Gallen maçındaki performansına dair yorumlarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında sahasında konuk ettiği St. Gallen'e penaltı atışlarında 6-5 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte bordo mavililer Konferans Ligi'ne veda etti.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, "Maç Ertesi" programında bordo mavili takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin'in değerlendirmeleri şu şekilde;

"Top yönetim kurulunda"

Beklemek mi doğru yoksa bir kan değişimi mi gerekiyor? Bu karar yönetim kuruluna ait. Yönetim kurulunun doğru bir karar vereceğine inanıyorum. Eğer yanlış bir karar verirse bu olay yönetime de sıçrayacaktır. Aralık'ta kongre var. Kongre sürecinin şu anda konuşulmasını doğru bulmuyorum. Top yönetim kurulunda, sağlıklı bir karar vereceklerdir.

"Demek ki gün yüzüne çıkmış eksikleri var"

Trabzonspor beklentilerin uzağında bir futbol sergiliyor. Mevcut kadronun daha iyi futbol oynaması gerek. St. Gallen, Trabzonspor'a karşı 2 santrforla oynadı. Bu cesareti nereden alıyorlar? Trabzonspor gibi bir takıma karşı dış sahada çift santrforla oynuyor. Demek ki senin gün yüzüne çıkmış, rakibin analiz edebildiği önemli eksiklerin var.

"Takım olarak da hazır değilsiniz..."

Trabzonspor'da futbolcuların bireysel özgürlüklerinin kısıtlandığını görüyoruz. Elbette oyuncu alanına sahip çıkacak ama zaman zaman da bireysel yeteneklerle sonuç üretmesi gerekiyor. Takım olarak da hazır değilsiniz, performansınız yerlerde sürünüyorsunuz. Takım olarak kötüyseniz en azından bireysel olarak performansları öne çıkartmanız gerekiyor.

"Süreç Trabzonspor'u duygusal anlamda da yıpratıyor"

Mevcut kadrodan hala umudumu yitirmedim. Bu kadronun daha iyi futbol oynayabilmesi gerek. Hocanın forveti yok deniyor, Trabzonspor tarihinin en kötü döneminde bile böyle bir futbol oynamadı. Geçmişte de sıkıntılar oldu ama heyecan ve aksiyon kaybolmadı. Süreç Trabzonspor'u duygusal anlamda da yıpratıyor. Trabzonspor taraftarının izlediği takımın mücadele etmesi gerekiyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri