Trabzonspor’un yeni gözdesi: Kosova’nın gol makinesi Drilon Hazrollaj!

Kosova Ligi’nde 25 golle yıldızlaşan Drilon Hazrollaj, Trabzonspor’un takibinde. Müthiş sol ayağı ve frikik yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Kosova’da Radio Urban FM’de program yapan gazeteci Jon Ajeti, Trabzonspor’un takibindeki genç futbolcu Drilon Hazrollaj hakkında değerlendirmelerde bulundu.

20 yaşındaki yetenekli oyuncunun büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Ajeti, "Geçen sezon Kosova Ligi'nde 25 golle en skorer oyunculardan biri oldu. Hem 10 numara pozisyonunda hem de kanatlarda oynayabiliyor.

Ancak forvet pozisyonunda fiziksel olarak biraz yetersiz kalabiliyor. Takımı Malisheva'nın Konferans Ligi'ne katılmasında önemli bir rol oynadı." dedi.

Kosova Milli Takımı'na Çağrıldı

Kosovalı gazeteci, Hazrollaj’ın hem ligde hem de ülke genelinde dikkat çeken yetenekli isimlerden biri olduğunu dile getirerek, "Avrupa’nın birçok liginden ve takımından ilgi görüyor. Teklifler gelmeye başladı. Sol ayağını mükemmel kullanıyor; gol vuruşları ve tekniğiyle ligin en değerli üç futbolcusundan biri. Genç yaşına rağmen Kosova Ligi’nin en yeteneklisi. En son Kosova Milli Takımı'na da seçildi." ifadelerini kullandı.

Rusya Transfer İddiası Gerçek Dışı

Jon Ajeti, Hazrollaj’a transfer ilgisi olduğunu ancak Rusya’ya gideceği yönündeki söylentilerin doğru olmadığını belirterek, "Oyuncuyla ilgili birçok yanlış haber yapılıyor. Rusya'dan 1 milyon euro teklif aldığı haberi gerçeği yansıtmıyor." dedi.

Frikiklerde Etkili

2023-2024 sezonunda Kosova Ligi'nde çıktığı 33 maçta 25 gol atan Hazrollaj’ın hücum performansına da değinen Ajeti, "Bu gollerin 10’u penaltıdan, 3’ü ise frikikten geldi. Frikiklerde oldukça etkili bir isim." diyerek genç futbolcunun yeteneklerine vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor için kritik maç! Kazanan avantajı kapacak

Trabzonspor Haberleri