Trabzonspor'un yeni transferi Cihan Çanak Trabzon'da

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Cihan Çanak, Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un sağlık kontrolü için İstanbul'a getirdiği Cihan Çanak, Trabzon'a geldi.

İstanbul'dan 19.55 uçağıyla kente hareket etmesi beklenen 19 yaşında genç oyuncu uçağının rötar yapması sebebiyle 21.15 sıralarında Trabzon Havalimanı'na indi.

Cihan Çanak'ın Trabzon'a geliş görüntüleri Haber61, sosyal medya hesapları ve bu sayfa üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Cihan Çanak, Trabzonspor'a ile ilgili yaptığı ilk açıklamada "Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Vallahi beni Emre abi aradı, hoca aradı, ben de hemen "evet" dedim. Bileti aldım ve geldim." dedi

Çanak, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'den aldığı teklifteki kararına yönelik süreci "Trabzonluyum, Trabzon'dan geliyorum bu yüzden Trabzonspor'u tercih ettim" ifadeleri açıkladı.

Çanak Süper Lig hakkında yaptığı değerlendirmede " Ümit Milli Takım'da oynadığım süreçte Süper Lig'deki oyuncular ile oynadım Süper Lig'i takip ediyorum Trabzonspor ile şampiyon olmak istiyorum. Trabzonspor'daki idolüm ise Abdulkadir Ömür" dedi.

Yaptığı açıklamaların ardından taraftara üçlü çektiren Çanak, havalimanından ayrıldı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri