Trabzonspor'un yeni transferi Savic Trabzon'a geliyor! İşte detaylar...

Trabzonspor'un yeni transferi Stefan Savic, Trabzon'a geliyor.

Trabzonspor, Karadağlı stoper oyuncusu Stefan Savic ile anlaşma sağladı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, Savic'i Trabzon'a davet etti.

Stefan Savic'in Karadağ'dan TCMPA kuyruk numaralı uçak ile 15.30'da uçuşa başladığı öğrenildi. Deneyimli oyuncunun Trabzon'a bugün saat 19:30'da gelmesi bekleniyor. Haber61 oyuncunun gelişini canlı yayınlayacak.

33 yaşındaki oyuncu ile kısa süre içinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Stefan Savic'in kariyeri

Savic, futbol kariyerine Sırp ekibi Borca'nın altyapısında başladı. 2010 yılına kadar burada forma giyen Savic, Ağustos 2010'da 300 bin Euro bonservis bedeliyle Partizan kadrosuna katıldı.

Partizan'da genç yaşına rağmen potansiyelini ortaya koyan Stefan Savic, İngiliz devi Manchester City'nin radarına girdi. City, Temmuz 2011'de 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Savic'i transfer etti.

Manchester City kariyerinde 21 resmi maçta görev alan başarılı stoper, 1 gol kaydetti.

Ağustos 2012'de bedelsiz olarak İtalyan ekibi Fiorentina'nın yolunu tutan Savic, 3 yılda 106 maça çıktı. 4 gol atarken, 3 de asist yaptı.

2015 yılında 12 milyon Euro bedelle Atletico Madrid kadrosuna katılan Karadağlı milli stoper, 9 yıldır İspanyol ekibinin formasını terletiyordu. Savic, Atletico Madrid ile istikararlı bir performans ortaya koyarak 297 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.


6 kez sezonun oyuncusu seçildi
Ülkesi Karadağ'da 6 kez sezonun oyuncusu ödülünü alan yıldız isim; Manchester City ile 1 Premier Lig ve 1 İngiltere Süper Kupası, Atlético Madrid ile 1 LaLiga, 2 UEFA Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası, Partizan ile 1 Sırbistan Ligi ve 1 Sırbistan Kupası kazandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri