Trabzonspor’un yeni yıldızından flaş itiraflar “Bununla başa çıkamadım”

Trabzonspor’un yeni transferi Borna Barisic, bordo mavili ekibe gelmeden önce yaşadıklarını anlattı.

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic, İskoçya'da pek çok kez yaşadıkları ve karşı karşıya kaldığı durumlarla başa çıkamadığını itiraf etti.

31 yaşındaki Hırvat sol bek Borna Barisic, bu durumun ailesini dahi etkilediğini söyledi.

Barisic, MailSport'a verdiği röportajda, futboldan uzak zamanlarında yaşadığı zorlukları açık yüreklilikle anlattı.

Barisic şu ifadeleri kullandı:

“Rangers'da ilk yılım sakatlıklar nedeniyle zordu. Fiziksel olarak oyuna ayak uyduramadım. Gücümü artırdıkça performansımda büyük bir fark görüldü. Ancak bu, benim için zor olan tek dönem değildi.”

“İskoçya'da çoğu zaman ailem olmadan yalnızdım. Onlar beni ziyaret etse de kendi işlerine dönmek zorundaydılar. Annem, babam ve kardeşim her zaman yanımda oldular. Ama geriye dönüp baktığımda, onlara yaşattığım zorluğun etkisi beni en çok üzen şey. İki dönem özellikle çok zorlandım ve bununla başa çıkamadım.”

“Kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda kimseyle görüşmek istemiyordum. Bu durum, ailemi de kötü etkiledi. O zaman farkında değildim ama şimdi anlıyorum. Annem, beni o halde görmenin onlar için de zor olduğunu söyledi. Bazı geceler, onların aramalarına bile cevap vermek istemedim. Onların, benim iyi olmadığımı anladıklarında kötü hissetmelerini istemedim.”

“Rangers'da geçirdiğim dönem, hayatımın büyük bir parçası. Bu dönem, beni bugün olduğum kişi yaptı. Bahsettiğim zor anlar normal değildi ve neyse ki uzun sürmedi. Belki sadece birkaç ay sürdü ama taraftarlar o tarafı görmez. İşim sahada performans sergilemek, kimse hayatımın arka planında neler olduğunu umursamaz. Ama herkesin her gün zihinsel mücadelesi var.”

“Çok zaman yalnız kalmak zorunda kaldım ve insanlar bunun ne kadar zor olduğunu bazen fark etmiyor. Başka bir ülkede, ailenizden uzakta olmak zor. Ayrıca yeni bir kültürde, yeni bir kulüpte olmanın da etkisi oldu. Bu, bir bahane değil çünkü altı yılın ardından, Rangers'ın hayatımı değiştirdiğini söyleyebilirim.”

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri