Trabzonspor'un yıldızı için flaş sözler! "Marsilya talip oldu"

Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Banza'nın Marsilya'nın radarında olduğunu ifade etti.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve gazeteci Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Trabzonspor gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ayyıldız, Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Banza'nın, Fransız ekibi Marsilya'nın transfer gündeminde olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Haluk Ayyıldız, "Banza'yı Marsilya ciddi ciddi takip ediyor. Kesenin ağzını da açacaklar. Trabzonspor bir bonservis yarışına girebilir mi, şüpheli" dedi.

2024/09/16/banza.webp

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri