Trabzonspor'un yıldızı seri peşinde!

Trabzonspor'un yıldızı Banza, Başakşehir karşısında da gol atıp seri yapmak istiyor.

Konyaspor (2) ve Hatayspor filelerini sarsan 28 yaşındaki Trabzonspor'un yıldızı Banza bugün de Başakşehir karşısında gol atmak istiyor. Banza takımın en önemli hücum gücü

Sezon başında Portekiz'in Braga takımından 2 milyon euro'ya kiralanan Simon Banza, 3-2 kazanılan Konyaspor filelerini biri penaltıdan olmak üzere 2 kez sarsmış ve gol siftahı yapmıştı.

Ardından 1-1 biten Hatayspor sınavında da golünü atmıştı. 3-2 mağlup ettiği müsabakada 2 gol atarak takımına rahat bir nefes aldıran isim olmuştu. 28 yaşındaki forvet bugün Başakşehir maçında da Fırtına'nın en önemli isimlerinden biri olacak. Banza, üst üste 3 maçta gol atma başarısını ortaya koymak istiyor.

1.89 boyunda, güçlü fiziği ve bitiricilik yeteneğiyle tanınan Kongolu oyuncu, hava toplarındaki etkinliği ve ceza sahası içindeki becerisiyle bordo-mavililerin hücum gücüne önemli katkı sağlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri