Trabzonspor’un yıldızına Avrupa’dan yoğun ilgi! İstenilen rakama çok yakın

Trabzonspor’un yıldızı Mendy için Avrupa kulüpleri teklif hazırlığında.

Trabzonspor’un 24 yaşındaki yetenekli oyuncusu Batista Mendy, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İngiltere, İtalya ve Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa takımı, Mendy’yi yakından takip ediyor. Öte yandan, Rusya’dan bir kulübün de başarılı oyuncuya devre arası için teklif hazırlığında olduğu bildirildi.

Mendy'nin Yükselen Performansı Avrupa’nın Gündeminde

Geçen sezon başında Fransa'nın Angers takımından 4.4 milyon Euro bedelle Trabzonspor’a transfer olan Mendy, kısa sürede değerini katladı. Asıl pozisyonu orta saha olan 24 yaşındaki Fransız futbolcu, Trabzonspor’da stoper bölgesindeki eksiklikler sebebiyle savunmanın merkezinde de görev yaparak çok yönlülüğünü sergiledi. Bu sezon Süper Lig’de 8 maçın tamamında forma giyen Mendy, Avrupa sahnesinde de 6 maça çıkarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İngiltere, İtalya ve Fransa’dan Transfer İlgisi

İngiltere’den Nottingham Forest ve Crystal Palace, Mendy ile ilgilenen ilk takımlar arasında yer aldı. Yaz döneminde ise İtalyan kulüpleri Bologna ve Fiorentina'nın da listesine giren oyuncu, performansı ile Avrupa’da ilgi odağı oldu. Transfer uzmanlarına göre, İngiltere, İtalya ve Fransa’dan birçok kulübün Mendy’yi izlemeye devam ettiği öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan 20 Milyon Euro Etiketi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada Mendy için belirledikleri değerin 20 milyon Euro olduğunu ifade etmişti. Devre arası transfer döneminde resmi tekliflerin gelmesi beklenirken, Trabzonspor yönetimi sezon bitmeden Mendy'nin satışını gündeme almayı düşünmüyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzonspor için kritik maç! Kazanan avantajı kapacak

Trabzonspor Haberleri