Trabzonspor’un yıldızından kötü haber! Maçları kaçıracak

Trabzonspor’un yıldız isimlerinden Enis Bardhi sakatlığı nedeniyle 2 milli maçı kaçıracak.

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı futbolcusu Ennis Bardi sakatlığı nedeniyle Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'nde forma giyemeyecek

Makedonya milli takımının kaptanı Enis Bardi, kulübü Trabzonspor'la oynadığı son maçta sakatlığı nedeniyle Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçlarda Makedonya A milli takımına katılamayacak.

Trabzonspor’un Lig’de oynadığı son karşılaşma olan Ankaragücü maçında sakatlanarak oyundan Çıkan Bardhi hazırlık maçlarında görev alamayacak.

Kuzey Makedonya Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada “Enis Bardi rehabilitasyona başladı ancak ne yazık ki 3 Haziran'da Rijeka'da Hırvatistan'a ve 10 Haziran'da Hradec Kralove'da Çek Cumhuriyeti'ne karşı oynanacak maçlarda Makedon takımında yer alamayacak.

En iyi milli takımımızın teknik direktörü Blagoja Milevski, Enis Bardi'nin yerine en azından şu ana kadar başka bir futbolcuyu çağırmayacak.

Bugün Makedon milli takımı "Petar Milosevski" antrenman merkezinde sabah saat 10.00 ve öğleden sonra saat 18.00 olmak üzere iki antrenman yapacak.” İfadeleri kullanıldı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri