Jahrein Ahmet Sonuç Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli mi?

Sosyal medya ve yayın dünyasında geniş kitlelere hitap eden Jahrein, Ahmet Sonuç Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli mi? İşte tüm detaylar...

Sosyal medya ve yayın dünyasında geniş kitlelere hitap eden Jahrein, gerçek adıyla Ahmet Sonuç, politik ve toplumsal yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Peki, Jahrein kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte detaylar…

Jahrein (Ahmet Sonuç) Kimdir?

Ahmet Sonuç, 29 Kasım 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kıbrıs Türkü bir baba ve Burdurlu bir annenin çocuğu olan Sonuç, Türkiye’nin en bilinen internet fenomenlerinden biri olarak tanınmaktadır. İnternet kariyerine YouTube ve Twitch platformlarında oyun videolarıyla adım atmıştır.

Jahrein (Ahmet Sonuç) Nereli?

Jahrein'in babası Kıbrıs Türkü, annesi ise Burdurludur. Kendisi ise İstanbul doğumludur ve çocukluğunu Karabük ve Antalya'da geçirmiştir. Eğitim hayatının büyük bir kısmını Türkiye’de tamamladıktan sonra Almanya’ya üniversite eğitimi için gitmiştir.

Jahrein Kaç (Ahmet Sonuç) Yaşında?

1988 doğumlu olan Ahmet Sonuç, 2024 yılı itibarıyla 36 yaşındadır. Genç yaşta başladığı internet yayıncılığı kariyerini başarıyla sürdüren Sonuç, farklı platformlarda geniş bir izleyici kitlesine sahiptir.

Jahrein (Ahmet Sonuç) Evli Mi?

Jahrein, 5 Ekim 2019 tarihinde Selin Sonuç ile evlenmiştir. Çiftin, 17 Mart 2023 tarihinde Bora Emir isimli bir oğulları dünyaya gelmiştir. Ahmet Sonuç, sosyal medya paylaşımlarında aile hayatını zaman zaman takipçileriyle paylaşmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri