Almanya'da bir Türk öldürüldü

Leimen polisi, yaptığı açıklamada, ikisi Türk üç maskeli kişinin bir benzin istasyonunu soyarak buradan ayrıldıkları sırada devriye gezen polislerle karşılaştıkları ifade edildi. Polislerin soyguncuları takibe aldığı belirtilen açıklamada, bir soyguncu il

Leimen polisi, yaptığı açıklamada, ikisi Türk üç maskeli kişinin bir benzin istasyonunu soyarak buradan ayrıldıkları sırada devriye gezen polislerle karşılaştıkları ifade edildi.

Polislerin soyguncuları takibe aldığı belirtilen açıklamada, bir soyguncu ile polis arasında çıkan silahlı çatışmada Ludwigshafen kentinde yaşadığı belirlenen 19 yaşındaki Türk'ün öldüğü kaydedildi.

Diğer iki soyguncunun kaçtığı, ancak 20 yaşındaki diğer Türk vatandaşının kısa bir süre sonra benzin istasyonu yakınlarında duran bir otomobilin içinde yakalandığı ifade edilen açıklamada, yapılan soruşturma çerçevesinde Alman olan 19 yaşındaki üçüncü soyguncunun da Mannheim kentindeki evinde göz altına alındığı belirtildi.

Öldürülen Türk'ün cesedinin otopsi için Heidelberg'e götürüldüğü, olay sırasında kullanılan silaha ve otomobile el konulduğu ifade edilen açıklamada, soruşturmayı Karlsruhe ve Heidelberg polisinin yürüteceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri