Batı Sıcak Kuzey Islak

TÜRKİYE, yazdan kalma bir hafta geçirecek. İstanbul ve Ankara'da perşembe gününe kadar sıcak hava bekleniyor. Rize, Artvin ve Hopa çevrelerinde ise etkili yağmur görülecek...AĞUSTOS'la birlikte veda eden sıcak yaz günleri, geri geliyor. Meteoroloji uzmanl

TÜRKİYE, yazdan kalma bir hafta geçirecek. İstanbul ve Ankara'da perşembe gününe kadar sıcak hava bekleniyor. Rize, Artvin ve Hopa çevrelerinde ise etkili yağmur görülecek...

AĞUSTOS'la birlikte veda eden sıcak yaz günleri, geri geliyor. Meteoroloji uzmanları, İstanbul ve Ankara'da havanın 2 gün güneşli olacağını açıkladı. Sıcaklıklar ise 30 dereceye kadar çıkacak.

Ancak, perşembe gününden itibaren İstanbul'da hava serinlemeye başlayacak. Bugün Rize, Artvin ve Hopa çevrelerinde yağış görülecek. Sıcaklık batı kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, doğu bölgelerinde biraz azalacak. Diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri