Fındık çadırında doğum yaptı

Bebeğini çadır koşullarında büyütmeye çalışan anne Emine Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğinin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Çelik, yaşadıklarını şöyle anlattı."Şanlıurfa’dan yola çıkmadan önce doğumun burada gerçekleşe

Bebeğini çadır koşullarında büyütmeye çalışan anne Emine Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğinin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

 

Çelik, yaşadıklarını şöyle anlattı."Şanlıurfa’dan yola çıkmadan önce doğumun burada gerçekleşeceğini biliyordum. Şanlıurfa’da kalmak istemedim. Eğer kalsaydım eşim de beni yalnız bırakmayacaktı. Böylece bu yılki fındıktan elde edeceğimiz kazanç düşük olacaktı. Biz de riski göze alarak Ordu’ya geldik, çadıra yerleştik. Burada sancılarım tuttu ve bizim gibi çadırlarda yaşayan ailelerin de yardımıyla çocuğumu doğurdum. Doğumun ardından hastaneye giderek benim ve bebeğimin kontrollerini yaptırdık"

Çelik, çadır şartlarında bebek büyütmenin zorluğuna işaret ederek, ancak bu duruma da alışık olduğunu söyledi. Daha önce de iki kez çadırda doğum yaptığını anlatan Çelik, beş çocuğundan birini yine fındık sezonunda Giresun’da, diğerini ise Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde çadırda doğurduğunu belirtti.Emine Çelik, yeni doğan bebeğe, Ordu’da çalışırken kendilerine her konuda yardım eden "Ali Rıza" ismindeki bir işçinin adını verdiklerini bildirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri