Güvenilir Nakliyenin Adresi: eTaşın

riterlerinize ve taleplerinize en uygun ekiplere ulaşmak eTaşın ile artık çok kolay.

eTaşın, ülkemizin dört bir yanında müşterilerine sunduğu evden eve nakliyat, parça eşya taşımacılık, ofis nakliyesi, depolama ve uluslararası nakliyat hizmetleri ile ön plana çıkan bir eşya taşıma platformudur. Yaklaşık 5 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve bu zaman zarfında binlerce kullanıcıya taşımacılık hizmeti veren eTaşın, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ve kaliteli nakliyecileri ile güvenilir nakliyat çözümleri üretmektedir. Bu kapsamda ekiplerini ve ekipmanlarını güncel tutarak operasyon süreçlerinde kaliteyi her zaman en üst düzeyde tutan eTaşın’da yalnızca güvenilir nakliyeciler faaliyet gösterebilmektedir. Bu ve benzeri etkenlerin sonucunda ise yenilikçi çözümler üreten eşya taşıma platformunun memnuniyet puanı 5 üzerinden 4,8 gibi yüksek bir orana sahiptir.

Kriterlerinize ve taleplerinize en uygun ekiplere ulaşmak eTaşın ile artık çok kolay. Çünkü eTaşın’ın yenilikçi sistemi sayesinde www.etasin.com adresi üzerinden doldurduğunuz talep formunun ardından yapay zeka desteğiyle bir araştırma yapılıyor ve ihtiyaçlarınıza en uygun taşıma modelleri oluşturuluyor. Sonrasında alanında uzman ekipler size ulaşarak talep ettiğiniz hizmeti detaylandırıyor ve sizlere bir fiyat teklifi iletiliyor. Size özel olarak hazırlanan teklifi onaylamanız durumunda ise süreç hızlı bir şekilde organize edilip yeni evinize aynı gün içerisinde yerleşmeniz sağlanıyor. Detaylı ve teknik bilgi için eTaşın’a ulaşabilir ve ev taşıma hizmeti talepleriniz için kafanızdaki bütün soru işaretlerini giderebilirsiniz.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul evden eve nakliyat hizmeti, İstanbul nüfusunun günden güne artış göstermesi gibi etkenlere bağlı olarak bölgede en çok talep edilen eşya taşıma hizmeti modelleri arasında yer almaktadır. Bu ve benzeri etkenler nedeniyle ülkemizin bütün şehirlerinde olduğu gibi İstanbul’da da geniş bir nakliyeci ağına sahip olan eTaşın, uygun fiyatlı taşıma paketleri ile müşterilerinin nakliye süreçlerini organize etmektedir. Bu kapsamda eşyaların demonte, kurulum, taşınma ve paketlenmesi gibi teknik bilgi gerektiren alanlarda en iyi ekiplerle çalışan eTaşın, sunduğu ek hizmetler ile de öne çıkmaktadır. Bu ek hizmetlere özellikle temizlik, çilingir, tesisat ve duvar delme faaliyetlerini örnek gösterebiliriz.

Sunduğu kalite standartları ve hizmetlerinin özelleştirilebilme opsiyonu ile rakiplerinden ayrılan eTaşın’ın bir diğer avantajı fiyatlarıdır. Çünkü eTaşın’da her müşteri için özel bir fiyatlandırma oluşuturmaktadır. Kartal evden eve nakliyat veya diğer hizmetlerde fiyat hesaplaması yapılırken temel olarak baz alınan unsurlar vardır. Kat edilecek yol mesafesi, taşınacak eşyaların hacmi, tercih edilen hizmet modeli ve ekip üyesi sayısı gibi etkenlerin bir araya gelmesiyle oluşturulan fiyat teklifleri genellikle 14.000TL ile 28.000TL arasında değişiklik gösterebilmektedir. Yalnızca birkaç tıklama ile rezervasyon oluşturup hızlıca taşınmak istiyorsanız eTaşın’ın taşıma talep formunu doldurabilir ve İstanbul evden eve nakliyat taleplerinizi dilediğiniz gibi organize edebilirsiniz.

Ankara Sigortalı Nakliyat

Başkent Ankara, özellikle memur nüfusun çoğunlukta olduğu bir şehrimizdir. Bu nedenle tayin ve atama durumları olan kişiler tarafından fazlasıyla talep gören Ankara evden eve nakliyat ve parça eşya taşıma hizmetleri sektör için büyük bir öneme sahiptir. Hizmet talebinin yoğun olduğu Ankara bölgesinde güvenli nakliyat standartları ile hizmet veren eTaşın, hizmetlerinde sigortalı nakliyat opsiyonu da bulundurarak müşterilerine profesyonel ev taşıma çözümleri sunuyor. eTaşın’ın müşterilerine sunduğu sigortalı nakliyat hizmeti, taşınma gününde gerçekleştirilen bütün aşamaları kapsamaktadır. Buna bağlı olarak Ankara evden eve nakliyat hizmetinde eşyaların demonte edilmesi, paketlenmesi, taşınması ve yerleştirilmesi aşamalarda büyük eşyaların başına herhangi bir hasar gelirse oluşan zarar sigorta kapsamında karşılanır. Genellikle taşınacak eşyaları maddi ve manevi açıdan değerli olan kişiler tarafından tercih edilen sigortalı nakliyat hizmeti, eşyaların finansal güvencesini garanti altına aldığı için fazlasıyla memnun kalınan bir opsiyondur.

Asansörlü Nakliyat Hizmeti

Evden eve nakliyat, parça eşya taşımacılık, ofis nakliyesi ve depolama hizmetlerinde süreci hızlandırmak için kullanılan asansörlü nakliyat hizmeti, özellikle yüksek katlı mimariye sahip binalarda sıkça kullanılan bir taşıma yöntemidir. Kadıköy evden eve nakliyat gibi taşımacılık süreçlerinde de sık sık tercih edilen asansörlü nakliyat hizmeti, eşyaların taşınma aşamalarını da daha güvenli bir hale getirmektedir. Çünkü asansör mekanizmasına sağlam bir şekilde yerleştirilen eşyalar çizilme veya bir yere çarpma gibi durumlara maruz kalmadan taşınabilmektedir. Bu sayede olası zararlarında önüne geçilmesini sağlayan asansörlü nakliyat modeli, hem müşterilere hem de nakliyatçılara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Ev taşıma, şehirler arası nakliyat veya parça eşya taşımacılık hizmetlerinizde en kaliteli ekiplerden hizmet alıp, eşyalarınızı Türkiye’nin her yerine güvenli nakliyat prosedürleri ile taşıtabileceğiniz eTaşın’ın, avantajlı fırsatlarından yararlanmak için müşteri destek ekibine ulaşabilir veya talep formunu doldurarak hızlıca aksiyon alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri