Necati Aygül vefat etti

Trabzon'un yetiştirdiği en ünlü avukatlardan Necati Aygül(82) Ankara'da tedavi gördüğü başkant hastahenesinde bu gün hayata gözlerini yumdu. Forum Fuarcılık Geliştirme AŞ yönetim Kurulu başkanı ve Trabzon Vakfı başkanı Bilgin Aygül'ün babası avukat Necati

Trabzon'un yetiştirdiği en ünlü avukatlardan Necati Aygül(82) Ankara'da tedavi gördüğü başkant hastahenesinde bu gün hayata gözlerini yumdu.
Forum Fuarcılık Geliştirme AŞ yönetim Kurulu başkanı ve Trabzon Vakfı başkanı Bilgin Aygül'ün babası avukat Necati Aygül 'ın naaşı yarın sabah saatlerinde Trabzon'a gönderilecek.

Bugün hayata gözlerini yuman ünlü avukat Necati Aygül için Çarşamba günü Trabzon'da bir tören düzenlenecek.Aygül'ün cenazesi Çarşamba günü Trabzon İskanderpaşa camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bahçecik'deki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Haber61.net olarak, Aygül ailesinin derin acısını paylaşırken hakkın rahmetine kavuşan Necati Aygül'e Allah'tan rahmet dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri