Terazi burcunda Güneş tutuluyor! Bu hafta burçlar denge arayışında

Hayatımızın her alanında denge arayışı içindeyken Terazi burcunda yaşanacak bu tutulma, ikili ilişkilerimizde ve iş ilişkilerimizde bu arayışı daha da ön plana çıkaracak.

2 Ekim günü, 10 derece Terazi burcunda Merkür’ün de etkili olacağı yılın son Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulmaya Mars’ın da Yengeç burcundan zorlayıcı bir açısı olacak. Terazi burcunda oluşacak bu tutulma, ilişkileri, ortaklıkları, adaleti, estetiği ve hayatın her alanında dengeyi ön plana çıkarıyor.

Merkür gezegeni ise bu tutulmada iletişim, zihinsel süreçler ve karar alma mekanizmalarımızda değişimler meydana getirecek. Her olaya daha detaylı yaklaşmamıza neden olacak ve fazla düşünmeye sebep olabilir. Ön plana çıkan duygu ise denge arayışı olacak.

Hayatımızın her alanında denge arayışı içindeyken Terazi burcunda yaşanacak bu tutulma, ikili ilişkilerimizde ve iş ilişkilerimizde bu arayışı daha da ön plana çıkaracak.

Bazı dengelerde zorlanmalar yaşanırken uzun zamandır yakalanamayan dengelerde tamamen kopmalar olabilir. Tutulma ile birlikte, uzun zamandır içimizi kemiren dengesizlikler artık daha fazla gözümüze batacak ve adaletsizliklerin farkına varabiliriz. İkili ilişkilerde sorgulama içerisine girebilir, kim daha fazla verici, hangi noktada dengeler bozuk, iletişim ne boyutta sorgulamaları yapabiliriz. Gizli kalmış sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Gerçekleri daha net göreceğimiz bu tutulmada zaten kurulmamış dengeler mevcutsa, ilişkilerde kopuşların yaşanması olası gibi duruyor.

Yeni ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik gibi durumlar için Terazi burcu bizi desteklerken, adalet arayışımız bizi doğru olmayan durum ve kişilerden uzaklaştırarak yeniye ve doğruya yer açma imkânı tanıyor. Bu noktada Merkür gezegeni daha net ve doğru iletişim kurmamıza olanak sağlayacak.

Uyarmak gerekir ki, Terazi burcundaki bu tutulmaya Mars’ın sert bir kontağı da var. Bu durumda, ilişkilerde dengeyi sağlamak isterken içsel dünyamızda bastırdığımız duyguları daha sert bir biçimde yansıtabiliriz. Duygusal öfkeyle başa çıkmakta zorlanırken, içten içe sindirilemeyen duygular adaletsizliğe uğradığımız hissi ile kendini gösterebilir. Mantıklı hareket etmeye çalışırken, içsel olarak kendimizi savunmasız hissedebilir, gereksiz duygusallık ve hassaslık gösterebilir ve öfke patlamaları yaşayabiliriz.

Mars’ın bu tutulmaya yapacağı sert temas; ev düzeni, aile ilişkileri, gayrimenkul konuları, güvenlikle ilgili meseleler, annelik, çocuklar ve beslenme gibi konularda olası streslere işaret ediyor. Ev kazalarına, evdeki ilişkilere ve yanıcı, kesici ve delici alet kullanımına dikkat etmekte fayda var.

2 Ekim’de yaşanacak olan Güneş tutulması ile bu hafta burçların gündemi ise şöyle:

Koç burcu: Koç burçları, bu tutulmada romantik ilişkilerde ve iş ortaklıklarında denge arayışına girerken eşitlik ve adil davranma isteğini yoğun yaşayabilir. İletişim tarzını değiştirebilir, daha dürüst ve adil bir iletişim dili geliştirebilir, karşısındaki kişide de bu tutumları bekleyebilir. Evlilik ya da ikili ilişkileri yeni bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz, ancak bu noktada kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Mars’ın sert temasıyla ev içi iletişimde daha sert tutumlar sergileyebilir, daha dikbaşlı davranabilirsiniz. Sinirleriniz çabuk gerilebilir, bu nedenle aile ve romantik ilişkilerde iletişim kurarken daha özenli ve dikkatli olmalısınız.

Boğa burcu: Boğa burçları, bu tutulma ile birlikte iş birliğine önem verebilir. İş yerinde kurulan iletişim ön plana çıkarken, daha objektif olma ve iyileştirme yoluna gitme fırsatı sunabilir. Mars’ın etkisiyle, iletişimde daha cesur davranmak isteyebilirsiniz, ancak agresif tutumlar sergileyebilirsiniz. Bu hafta uyumsuz ve gergin hissedebilirsiniz, bu nedenle çok sevdiğiniz insanlarla bile karşı karşıya gelebilirsiniz. Özellikle iş yerinde ilişkilerinizde daha sakin kalmaya çalışmak faydalı olabilir. Günlük yaşamda bazı sorunlar ve aksaklıklar yaşanabilir, bu yüzden sakin ve sabırlı olmalısınız.

İkizler burcu: İkizler burcu, bu tutulmayla hayattan daha fazla keyif almak isteyebilir. Mevcut hobilerine zaman ayırırken, yeni hobiler edinmek ve hayatında mutluluğa yer açmak isteyebilir. Romantik ilişkilerde yeni adımlar atabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilir. Sanata olan ilgisi artarken, sevdiği konularda eğitim alabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Özel hayatında iletişim artarken, hayatında kimse olmayan İkizler burcunun birden fazla kişiyi hayatına çekmesi olası. Bu noktada kararsız kalmamak faydalı olacaktır. Maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir, bu yüzden risk almamaya özen göstermelisiniz. Beklenmedik harcamalar sizi zor duruma sokabilir. Bu hafta ilişki yönetimine, iş birliğine ve uzlaşma becerilerine odaklanmak size iyi gelecek.

Yengeç burcu: Yengeç burcu bu hafta ev ve aileye para harcamak zorunda kalabilir. Gayrimenkul alımlarına yönelebilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Taşınmayı düşünen Yengeç burçları, artık karar aşamasına gelebilir. Hayatınızda ve özellikle evinizde derleme, toplama ve tamir işlerine eğilebilirsiniz. Mars’ın sert etkisi nedeniyle hedefleriniz ve idealleriniz ile ilişkilerinizi dengede tutma ihtiyacı hissedebilirsiniz. İçsel ve dışsal etkiler sizde bir çatışma hissi yaratabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarken, sabır ve tahammül noktasında zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan burcu: Aslan burcunun bu haftaki gündeminde projeler, yeni anlaşmalar ve ortaklıklar yer alacak. Özellikle ticari ve ekonomik konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Yeni projelerin gündeme gelmesi mümkün. İçsel bir çatışma yaşamanız olası olduğundan, iletişimde dikkatli ve sakin davranmaya çalışmanız faydalı olabilir. Duygularınızı daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Sağlık konusunda bu hafta dikkatli olmanızda fayda var. Arkanızdan dönen bir takım düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir ve bu sizi yorabilir. İçsel anlamda kendinizi güvensiz ve huzursuz hissedebilirsiniz.

Başak burcu: Başak burçlarında bu hafta maddi konular ve değer duygusu ön planda olacak. Maddi konulara odaklanabilir ve bu yönde araştırmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler ve projeler ortaya çıkabilir. Dostluk ilişkilerinizde finansal problemler yaşayabilirsiniz, bu yüzden dostlarınızla para alışverişi yapmaktan kaçınmanız daha doğru olacaktır. Maddi konularda ani kararlar vermeniz olası olduğundan, bu konularda karar verirken daha dikkatli ve düşünerek hareket etmeniz size fayda sağlayacaktır.

Terazi burcu: Terazi burçları için bu tutulma, burçlarında gerçekleşecek. Bu hafta daha çok okuyacak, daha fazla öğreneceksiniz. Önemli anlaşmalar ve sözleşmeler gündeminizde olabilir. Aile ilişkilerinde gerginlik yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişim kurarken agresif olabilirsiniz, bu yüzden daha sakin bir dil kullanmaya özen göstermelisiniz. Ev kazalarına dikkat etmelisiniz, olası kazalar mümkün görünüyor. İlişkilerde dedikodular yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Hem maddi hem de ailevi konularda aceleci kararlardan kaçınmalı ve daha düşünerek hareket etmelisiniz.

Akrep burcu: Akrep burcu, bu tutulmada odağınızı psikolojiniz ve arkanızdan dönen işlere vereceksiniz. Bu dönemde bilinçaltında gizli kalmış ya da içinize attığınız konular gün yüzüne çıkabilir ve bu konulara eğilebilirsiniz. Arkanızdan konuşan insanların arttığını fark edebilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalı ve yeni başlayacağınız işlerde imza atmadan önce iyice düşünmelisiniz. Stresli bir hafta geçirebilir ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Zihniniz hızlı çalışabilir ve yaratıcı fikirler bulabilirsiniz. Hukuksal konularda aceleci davranmak size zarar getirebilir; öfkeli hareketleriniz olası gibi duruyor.

Yay burcu: Yay burcu, bu tutulmada sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar sizin için önem kazanacak. İlişkilerinizde iletişim ön planda olacak. Sözlerinizle insanları yönlendirme ve onlara iyi gelme potansiyeliniz yüksek. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Dostlarınızla iletişimde dikkatli olmanızda fayda var; bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde borç alma ve vermeye dikkat etmelisiniz. Maddi konularda kendinizi ifade ederken sakin kalmalısınız.

Oğlak burcu: Oğlak burcu, bu tutulmada iş ve kariyere odaklanacak. İş yerinizde daha dengeli ve adaletli davranmaya çalışacaksınız. Yeni iş birlikleri ve ortaklıklar kurmanız olası. Mesleki anlamda kendinizi geliştirebilir ve yeni bilgiler edinmeye çalışabilirsiniz. Mars’ın sert etkisiyle iş ve ortaklık ilişkilerinde gerginlikler ve stresli durumlar yaşanabilir. İletişim kurarken daha sakin olmaya özen göstermeli ve aceleci kararlardan kaçınmalısınız.

Kova burcu: Kova burcu, bu tutulmada odağını eğitim, sınav ve hukuksal konulara çevirecek. Yeni eğitimlere katılmak ve yeni organizasyonlara dahil olmak mümkün. Hayatı sorgulama enerjisi içine girebilir ve gördüğünüz rüyalara fazla kafa yorabilirsiniz. Bu hafta hastalıklara daha açık bir süreçte olacaksınız; bu nedenle beslenme düzeninize dikkat etmenizde fayda var. İş arkadaşlarınızla iletişim kurarken dikkatli olmalı, düşünmeden hareket etmemelisiniz. Gergin ve sabırsız konuşmalardan kaçınıp sakinleşmeye çalışmak size iyi gelecektir.

Balık burcu: Balık burcu, bu tutulmayla maddi konuları gündemine alacak. Yatırım ve maddi konularda araştırmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Maddi konularda akıllıca davranmalı ancak kararsız kalmamalısınız. Mars’ın sert açısı nedeniyle özel hayatınızda aceleci davranmamalı ve düşünmeden karar vermemelisiniz. Sakin kalmalı ve iletişim dilinize dikkat etmelisiniz. Ani kararlar, para kaybına ve ikili ilişkilerde gereksiz gerginliklere neden olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri