Tuvalette para dolu çantayı unuttu

Düzce'deki bir dinlenme tesisinin tuvaletinde unutulan ve içerisinde 25 bin lira, çekler ve kredi kartlarının bulunduğu çanta, tuvalet görevlisi tarafından bulunarak sahibine ulaştırıldı. İstanbul'dan Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine dönen esnaf Ali Sevim'

Düzce'deki bir dinlenme tesisinin tuvaletinde unutulan ve içerisinde 25 bin lira, çekler ve kredi kartlarının bulunduğu çanta, tuvalet görevlisi tarafından bulunarak sahibine ulaştırıldı.

 

İstanbul'dan Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine dönen esnaf Ali Sevim'in yolculuk ettiği otobüs, Düzce'de bir dinlenme tesisinde mola verdi. Tuvalete, içerisinde 25 bin lira para, çek koçanları ve çok sayıda kredi kartı bulunan çanta ile giden Sevim, çantayı tuvalette unutarak dışarı çıktı ve molanın ardından otobüsle yoluna devam etti.

 

Tuvalet görevlisi Celal Tohumcu, lavabonun üzerinde bulduğu çantayı otobüs firmasının yetkililerine ulaştırdı. Ali Sevim, Kastamonu'ya ulaştığında firma yetkilileri Sevim'i arayarak, unuttuğunu bile fark etmediği çantasının bulunduğu haberini verdi.

 

Çantayı tuvalet görevlisinin bulduğunu ve yetkililere teslim ettiğini öğrenen Sevim, hem şaşkınlık hem de sevinç yaşadı. Çantayı unuttuğunun farkında olmadığını belirten Sevim, ''Böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum, ne diyeceğimi şaşırdım. Çantayı teslim eden görevliyi ödüllendireceğim. Demek ki böyle insanlar hala varmış. Çantamda çek koçanlarım hariç 25 bin lira nakit vardı. Bir kuruşuna dahi zarar gelmeden bana teslim ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri