Organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuyu-16 operasyonu kapsamında 15 şüphelinin göz altına alındığını duyurdu

Organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı

"Kuyu-16" operasyonunda organize suç örgütüne üye 15 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-16" operasyonu kapsamında 15 şüphelinin tutuklandığını açıkladı. Yerlikaya, sosyal hesabından yaptığı açıklamada, Elazığ'da düzenlenen "Kuyu-16" operasyonunda Ahmet Gülbasan liderliğindeki organize suç örgütünün imha edildiğini bildirdi. Operasyon kapsamında organize suç örgütünün lideri dahil 15 şüpheli üyesinin tutuklandığını belirten Yerlikaya, şöyle konuştu: "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, her boyuttaki organize suç örgütlerini çökerteceğiz ve yok edeceğiz. faaliyetlerinin sabah ve akşam saatlerinde devam ettiğini, operasyonun Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve KOM Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlendiğini söyledi.

"Organize suç örgütüne üye olan şüpheliler, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, soygun, tehdit, kasten öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme, kamu güvenliğini tehlikeye sokma, suça tahrik, sorumluluk üstlenme suçları ile suçlanıyor. Suçun, hükümlü ve tutuklulardan kaçma, 6136 sayılı kanuna aykırı davranma ve uyuşturucu kaçakçılığı suçu işlediklerini tespit etti. Operasyonda 10 kaçak tabanca, 1 tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Elazığ operasyonu koordine etti

Başsavcımızı ve operasyonu yöneten kahraman polisimizi tebrik ediyoruz. Milletimizin duaları sizinle.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler