Airbus A330 Trabzon’da

Geçtiğimiz ay filosuna iki adet geniş gövdeli Airbus A330 ekleyen Onur Air yeni olan A330 tipi uçağını Trabzon’a getirdi.  Her birinin 65 kişilik ek istihdam yaratacağı A330 tipi uçakların gerçekleştireceği ticaretle Türkiye’ye yılda 19 milyon dolar ek dö

Airbus A330 Trabzon’da

Geçtiğimiz ay filosuna iki adet geniş gövdeli Airbus A330 ekleyen Onur Air yeni olan A330 tipi uçağını Trabzon’a getirdi.

 

Her birinin 65 kişilik ek istihdam yaratacağı A330 tipi uçakların gerçekleştireceği ticaretle Türkiye’ye yılda 19 milyon dolar ek döviz girdisi sağlanacağı öğrenildi.

 

‘TRABZON’A İNERKEN GÖRÜNTÜ GÜZELDİ’

Onur Air’in A330 tipi uçağının pilotu ve Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Ercan Peksatıcı, kokpitte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

ercan_peksatici.jpg

 

Peksatıcı, Trabzon’u çok sevdiklerini belirterek, “Trabzon’un piste inerkenki görüntüsü çok güzeldi. Benim Trabzon’da da çok arkadaşım olmuştur, en yakın arkadaşım da Trabzonludur. Trabzon’un turizm açısından potansiyeli çok iyi gerçekten. İlk defa bu uçağı Trabzon’a getireceğimizi söylediğimizde full kapasite ile geldik. Adı üstünde Trabzon burası yani, biz buraya çok önem veriyoruz” dedi.

 

‘ARTAN TRENDLE GELDİK’

Peksatıcı, “Onur Air 1992 yılında daha dünyada Airbus serisi uçaklar henüz yeni kullanım aşamasındayken bazı kazaların da olduğu dönemlerde başladı kendine güvendi ve THY’den sonra en büyük şirket olduğunu gösterdi. Bizim şirketimizin tecrübesi var. Bugüne kadar Onur Air hep artan trendle geldi” diye konuştu.

 

airbuss.jpg

 

TÜRSAB Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ise, Onur Air’in önemli bir şirket olduğunu vurgulayarak, “Onur Air yeni teknolojiyi iyi bir şekilde takip ediyor. Yeni uçaklarla beraber hizmet vermeye çalışıyoruz. Şuanda dünyanın istediğiniz yerinden Trabzon’a gelebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler