Allah rızası için hizmet!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, “Siyaset Allah rızası için hizmet işidir” dedi.  AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılan Aydın, gençlerle siyasi deneyimlerini paylaştı. Burada

Allah rızası için hizmet!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, “Siyaset Allah rızası için hizmet işidir” dedi.

 

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılan Aydın, gençlerle siyasi deneyimlerini paylaştı.

 

Burada yaptığı konuşmada, “birlik” vurgusu yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik teşkilatlarının birlikte hareket etmelerinin önemli olduğunu belirterek, “23 yıllık siyasi yaşam tecrübem bana bunu söylüyor” dedi.

 

AK Parti'nin “şahsa değil millete endeksli, ben değil biz kültürü hâkim bir parti” olduğunu dile getiren Aydın, AK Parti'yi milletin kurduğunu hatırlatarak gençlere şu tavsiyelerde bulundu:

 

“ Siyasi partilerde birlik beraberlik son derece önemlidir. Gençler olarak dış seslere yönlenmeyin. Birlikte çalışma becerinizi arttırın. Çünkü kamuoyu huzuruna ortak çalışmalarınızla çıkacaksınız. Tek yürek olun. İnsan inanırsa altından kalkamayacağı, başaramayacağı iş yoktur. Samimi çalışma başarıya odaklar sizleri. Siyasetin Allah rızası için hizmet işi olduğuna inanın. Her gün yeni birini tanımaya çalışın; içeceğiniz çayı arkadaşınızın ofisine giderek değil, bir mahallenin çay ocağına uğrayarak için.”

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın, siyasetin adabına uygun olarak yapılması gerektiğine de değinerek, bu kritere uygun olarak ele alındığında siyasetin zevkli bir meslek olarak nitelendirilebileceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler