Artvin'de 96 yaşındaki Erzade nine her 10 kasımda Atatürk'ün huzurunda

Artvin'de 96 yaşındaki Erzade nine, Atatepe'de saygı duruşunda bulundu
Artvin'de 96 yaşındaki Erzade nine her 10 kasımda Atatürk'ün huzurunda

96 yaşındaki Erzade Yalçıntaş, her 10 Kasım’da Türkiye’nin en büyük Atatürk heykeli önünde saygı duruşunda bulunuyor.

Artvin’de 22 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en büyük Atatürk heykelinin yer aldığı Atatepe’ye Türk bayrağı ile gelen Erzade Yalçıntaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölüm yıldönümünde saygı duruşunda bulunarak andı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 81. yıl dönümünde Artvin'de saygıyla anıldı. Erzade Yalçıntaş da ilerleyen yaşına rağmen, eline aldığı Türk bayrağıyla Artvin'deki Türkiye’nin en büyük Atatürk Anıtı'nın önüne geldi. Her 10 Kasım’da Atatürk Anıtı'nı ziyaret eden Erzade Yalçıntaş, “Atatürk bu ülkeyi bize armağan ettiği için çok mutluyum. Hür yaşadığım için çok mutluyum. Yaşadığım süre içerisinde onu her zaman anacağım, ziyaretine geleceğim. Burada gençlere sesleniyorum, atanızı unutmayın onun izinden ilerleyin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Onur / 10 Kasım 2019 Pazar 10:32

    Egildim bir buse adim bi biryandan bi biryandan. O bayrağı tutan ellerinden öperim.

    Yanıtla (0) (0)
  • Sinan ARSLAN / 10 Kasım 2019 Pazar 18:43

    Cumhuriyet kadını olarak Ataya minnet ve şamdanınızı çok iyi anlıyorum. Örnek davranışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor en içten duygularımla saygılarımı sunuyorum.

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir