Artvin’de kar yağışı sürücüleri vurdu! Zor anlar yaşandı

Artvin’de etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

Artvin’de etkisini artıran sağanak yağış ve yüksek kesimlerde yoğunlaşan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Özellikle Ardanuç-Ardahan yolunun Geçitli mevkiinde yaşanan kar yağışı ve tipi, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, bölgede biriken kar kalınlığını önemli ölçüde artırdı.

suru1.webp

Kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin azalması sürücülerin dikkatli olmasını gerektirirken, jandarma ekipleri ve karayolları ekipleri güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

Hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler yolda kalırken, yardımlarına yine başka sürücüler yetişti. Zinciri olan araçlar ise zorlanmadan yoluna devam etti.

suru2.webp

Meteoroloji yetkilileri, bölgede kar yağışının aralıklarla devam edeceğini bildirerek sürücülerin tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kar yağışının gün boyu süreceği tahmin edilirken, özellikle Ardanuç-Ardahan yolu gibi yüksek kesimlerde ulaşımın daha da zorlaşabileceği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler