Artvin'de üçüz bebekler yaşama tutundu

Artvin'de Can kardeşlerin hayata tutunma azimleri doktorları bile hayrete düşürdü

Artvin'de üçüz bebekler yaşama tutundu

Artvin Ardanuçlu Belgin ve Bilal Yazıcı çiftinin 7 yıldır süren bebek özlemi tüp bebek tedavisi ile son bulmuştu..

Bir bebek beklerken ÜÇÜZ bebeğe kavuşan Yazıcı çiftinin mutluluğu bu kez de çocukların sağlık durumu nedeniyle uzun sürmedi..

GÜNLERCE YAŞAM SAVAŞI VERDİ LER

Umut Can Yiğit Can ve Aysu bebek Trabzon Numune Hastanesinde günlerce küvezde yaşam savaşı verirken Yiğit Can bebek gelişimi tam sağlayamayinca ameliyat olup yoğun bakımda kalmak zorunda kaldı..

9 AY SONRA ÝÜZLER GÜLÜYOR

Yiğit Can hayata tutundu diğer kardeşleri onu bekledi ve tam 9 ay sonra Yazıcı çifti üçüz bebekleri kulaklarına aldı.. Yazıcı şimdi beş kişi yeni bir sayfa açtı..

BABA İŞSİZ VE ÇARESİZ

İşsiz olan baba Bilal Yazıcı devlet büyüklerinden kendilerine el uzatılmasını bekliyor. Bebeklerin sadece süt mama ve bez parasının aylık 10 bin TL bulduğunu dile getiren baba Bilal Yazıcı şunları söyledi "Bebeklerimizin kontrolü için sürekli tetikteyim tedavileri devam edecek köye dönsem iş yok hastane yok Rize yada Trabzon'da yaşamam gerek. Şu an Ardeşen'deyiz. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi abimiz ile birlikte destek olan kim varsa Allah hepsinden razı olsun"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler