Başkandan hasta ziyareti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un Kireçhane Köyü'nde meydana gelen ve 1 kişinin ölümü 4 kişinin de yaralanması ile son bulan trafik kazasında yaralananları Tıp Fakültesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Tıp

Başkandan hasta ziyareti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un Kireçhane Köyü'nde meydana gelen ve 1 kişinin ölümü 4 kişinin de yaralanması ile son bulan trafik kazasında yaralananları Tıp Fakültesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tıp Fakültesi'ndeki ziyaret programında ilk olarak Acil Servisin önünde bekleyen yaralı yakınları ile bir süre görüşen ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra kazada yaralanan 9 yaşındaki Cennet Şakar'ın servisteki odasına gitti.

Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ile birlikte hastaneye giden Gümrükçüoğlu, Trabzon için üzüntü verici bir gün yaşadıklarını kaydederek, “Trabzon'u gerçekten çok üzen bir kaza meydana geldi. Bir insanımızı kaybettik. Geride kalanların sağlıklarına kavuşması için duacıyız. Bu konuda sağlık ekiplerimizin ellerinden geleni yapmaktadırlar” dedi.

Gümrükçüoğlu hasta yakınlarına her konuda yanlarında olduklarını ifade ederek hastaneden ayrıldı.


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler