Beş bin TL'lik sigara hırsızlığı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir marketin duvarını delerek içeri giren hırsız veya hırsızlar, marketten 5 bin TL değerinde sigara ve gıda maddesi çaldı. Edinilen bilgiye göre, Sakaraya mahallesi Mağazabaşı semtinde Ömer Çalışkan'a ait market, dün gece geç saa

Beş bin TL'lik sigara hırsızlığı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir marketin duvarını delerek içeri giren hırsız veya hırsızlar, marketten 5 bin TL değerinde sigara ve gıda maddesi çaldı.


Edinilen bilgiye göre, Sakaraya mahallesi Mağazabaşı semtinde Ömer Çalışkan'a ait market, dün gece geç saatlerde soyuldu. Sabah dükkana geldiği zaman marketinin soyulduğunu fark eden Ömer Çalışkan, durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan ve parmak izi alan polis, soruşturma başlattı.


Market sahibi Ömer Çalışkan, hırsızların marketten sigara, çikolata, sıvı yağ tenekeleri ve çeşitli gıda maddelerini alarak kaçtıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler