Beşikdüzü Başkanını seçti

Tek liste ile seçimlere giren Yüksel Dilli, yeniden başkan seçildi. Divan başkanlığını Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu'nun yaptığı genel kurul, faaliyet raporlarının okunarak ibraz edilmesiyle başladı. Trabzon Esnaf Odaları B

Beşikdüzü Başkanını seçti

Tek liste ile seçimlere giren Yüksel Dilli, yeniden başkan seçildi.


Divan başkanlığını Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu'nun yaptığı genel kurul, faaliyet raporlarının okunarak ibraz edilmesiyle başladı.


Trabzon Esnaf Odaları Birliği Başkanı Halil Kalfaoğlu, burada yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarların sıkıntı ve zor şartlar altında mücadele ettiğini söyledi.


Kalfaoğlu, ''Süper marketler ve alışveriş merkezlerinin yasası kanunu çıkarılması gerekiyor. Avrupa'da bu kanun 20 yıl önce çıkmış ve küçük işletmeler koruma altına alınmış durumda. Biz ise kanunun çıkmasını bekliyoruz'' dedi.


Konuşmaların ardından yapılan seçimde, tek liste ile aday olan Yüksel Dilli, 201 oydan 198'ini alarak yeniden başkan seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler