Bisikletli gence otomobil çarptı

Kaza, Ordu Giresun karayolu Grand TESK Otel önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir restorandan ekmek içi döner alan Sezer Duran (17), bisikletiyle eve dönmek için yola çıktı. Çift şeritli karayolunu geçmek için orta refüje kad

Bisikletli gence otomobil çarptı

Kaza, Ordu Giresun karayolu Grand TESK Otel önünde öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir restorandan ekmek içi döner alan Sezer Duran (17), bisikletiyle eve dönmek için yola çıktı. Çift şeritli karayolunu geçmek için orta refüje kadar gelen Sezer Duran'a yolun diğer şeridini geçeceği sırada G.T. yönetimindeki 52 FA 978 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen gencin yardımına çevredeki vatandaşlar ve otel çalışanları koştu. Yolun ortasında hareketsiz bir şekilde yatan genç için polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Sezer Duran Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi devam ettiği öğrenilen Sezer Duran'ın hurdaya dönen bisikleti polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler