"Bu işte bir bityeniği var"

Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca, Hatay İskenderun’da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı birime yapılan saldırı ile İsrail’in Türk gemilerine yaptığı müdahalenin aynı zamanda yapılmış olmasının dikkat çekici olduğunu belirtti.H

"Bu işte bir bityeniği var"

Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca, Hatay İskenderun’da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı birime yapılan saldırı ile İsrail’in Türk gemilerine yaptığı müdahalenin aynı zamanda yapılmış olmasının dikkat çekici olduğunu belirtti.

Hatay’daki saldırıda verilen 6 şehidin yüreklerini kanattığını haber61.net'e açıklayan Başkan Karaca, “Saldırının yapıldığı yer Deniz kuvvetlerinin olduğu bölge. Otobanla roket atıldığı söyleniyor. PKK’nın böyle bir gücü olduğunu düşünmüyorum. Şu son İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilerimize saldırısıyla ilgili bağlantısı olduğunu bile düşünmeye başladık. PKK’nın denizle bir ilgisi yok. Bir komando birliği, olsa tamam diyeceğim. Ama roketatarla terörün olmadığı bir yerde deniz kuvvetleri birliğine saldırı yapılması biraz anormal geliyor bize. Kafalar karıştı şuanda. Ama bir gerçek var ki, 6 gencimizin evlerine ateş düştü. Gerçekten inanılmaz üzgünüz. Belki toplumda lanetlenecek bu olay ama. O ailelerin durumu hep öyle kalacak. Aynı acıyı yaşayacaklar” dedi.

 

BÖYLE GİDERSE SOKAĞA İNERİZ

“Sanki biraz daha fazla şehit vermeye başladık” diyen Karaca, “Hükümetin yaptığı açılımdan mı bilmiyorum. Hükümet dağdan gelenleri bile affetti. Peki sonuç bu mu? İnşallah bu olaylar biter. Ama bu iş böyle devam ederse biz de sokağa inmenin hesaplarını yapacağız. Böyle bir şeyi düşünüyoruz. Biraz aklı olan insan da düşünüyor ki, bu olayın İsrail ile bağlantısı var mı. Doğuda olsa diyeceğim ki tamam. Ama otoyoldan deniz kuvvetlerine bağlı bir birliğe saldırıyorsanız, bu işe bir acaba derim ben. Bu işte bir bityeniği var” diye konuştu.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler