Canalioğlu, “AKLANDIK”

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, bugün Belediye Başkan Yardımcısı Cahit Erdem, Belediye Meclisi Grup Başkanı Orhan İlarslan ile birlikte Belediye Sosyal Tesis'lerinde bir basın toplantısı düzenledi. Canalioğlu'nun gündeminde Trabzon Belediyesi'

Canalioğlu, “AKLANDIK”

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, bugün Belediye Başkan Yardımcısı Cahit Erdem, Belediye Meclisi Grup Başkanı Orhan İlarslan ile birlikte Belediye Sosyal Tesis'lerinde bir basın toplantısı düzenledi.
Canalioğlu'nun gündeminde Trabzon Belediyesi'ne ve hakkında açılan davalar vardı.

1. Trabzon Belediyesi Meclisine getirilen oy çokluğu ile kabul edilen yüzde 20'lik su zammının AK Partili meclis üyelerinin şikayeti.
2. Kalkınma Mahallesi Parkı projesinin iptali için açılan dava
3. Trabzon Belediyesi tarafından 3 yıl önce sayaç ihalesi verilen EŞKOM bilgisayarın iş deneyim belgesinin sahte olduğu iddiası

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, bu üç davadan da aklandıklarını belgeleriyle Trabzon basınına sundu. Belediye Başkanı Canalioğlu, şikayetlerin Danıştay tarafından reddedildiğini ifade ederek, “Yapılan şikayetlerin haksız olduğu ortaya çıktı. Biz görevi kötüye kullanmak suçundan da yargılandık ancak hem ben hem de arkadaşlarım beraat etti. Ben her zaman diyorum; ihalelerde gözlemcilerde olsun. Şeffaf bir şekilde Trabzon Belediye'sini yönettiğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler