Canalioğlu'na Ağır Suçlama

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, Trabzon'un CHP'li Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ihale edilen doğalgaz şebeke dağıtımı işini üstlenmeye çalışmakla suçladı.Dün Trabzon Belediye Başkanı

Canalioğlu'na Ağır Suçlama

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, Trabzon'un CHP'li Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ihale edilen doğalgaz şebeke dağıtımı işini üstlenmeye çalışmakla suçladı.

Dün Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun da katılımıyla düzenlenen törenle doğalgaz şebeke dağıtım inşaatına ilk kazmanın vurulduğunu hatırlatan Aydın, Canalioğlu'nun hükümetin yaptığı diğer işleri olduğu gibi doğalgaz dağıtım işini de üstlenmeye çalıştığını ileri sürdü. Belediyenin basın merkezinde yaptığı ve televizyon ve gazetelere gönderdiği haberle, bütün işi sanki belediye yapıyormuş gibi bir hava oluşturulmaya çalışıldığını belirten Aydın, "Başkan Canalioğlu, şimdi de Enerji ve Tabii
Kaynaklar Bakanlığı'nın ihale ettiği doğalgaz şebeke dağıtımı işini sahiplenme telaşına düşmüştür. Basın ve yayın kuruluşlarına geçilen faks ile doğalgaz işini tamamen belediye yapıyormuş gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Esasında Canalioğlu, hiçbir proje üretmeyerek ve hükümetimizin ürettiği, yaptığı ve bitirdiği projelerin önünde fotoğraf çektirerek Trabzon halkını kandırmaya çalışmaktadır" dedi.

Belediye Başkanı Canalioğlu'nu, kendi yaptıkları hizmetleri sahiplenmeye değil, şehrin sorunlarını çözmeye, verdiği vaatleri gerçekleştirmeye ve yeni projeler üretmeye davet eden Aydın, Trabzon Belediyesi tarafından üst geçitlere asılan ve yapılan çalışmaları anlatan pankartları da eleştirirken kendilerinin de hükümetin icraatlarını üst geçitleri kullanarak anlatacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler