Çayeliler piknikte buluştu

Senelerce Küçük Çamlıca'da Çayeli Derneği organizasyonuyla piknikte buluşan Çayelililer bu kez ÇAYDEF organizasyonuyla Mihrabat Korusunda Çayeli Pikniğini gerçekleştirdiler. Çayeli Dernekler Federasyonu (ÇAYDEF) tarafından organize edilen piknik Çayelili

Çayeliler piknikte buluştu
Senelerce Küçük Çamlıca'da Çayeli Derneği organizasyonuyla piknikte buluşan Çayelililer bu kez ÇAYDEF organizasyonuyla Mihrabat Korusunda Çayeli Pikniğini gerçekleştirdiler. Çayeli Dernekler Federasyonu (ÇAYDEF) tarafından organize edilen piknik Çayelili hemşerilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Havaların ısınmasıyla dış mekanlardaki organizasyonlarına başlayan ÇAYDEF, her geleneksel olarak düzenlediği piknik etkinliğini geçen sene olduğu gibi yine Kanlıca Mihrabat Korusu'nda yaparak özellikle İstanbul'da yaşayan Çayelilileri bir araya getirdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren Mihrabat Korusu'nda toplanan hemşeriler, burada yemyeşil bir doğanın içinde, Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı yapma şansı buldular. Ardından etkinliklerin başlamasıyla adeta bir bayram yerine dönen piknik alanında halat çekme, çuval gibi yarışlar gerçekleştirilirken, son dönemlerde moda olan kolbastı ve Karadenizlilerin vazgeçilmezi horon oyunu tulum ve kemençe eşliğinde oynandı. Program sunuculuğunu ÇAYDEF Başkan Yardımcısı ve Kemer Derneği Başkanı Muammer Kemerbaş yaparken, piknik alanında bir konuşma yapan ÇAYDEF ve Çayeli Derneği Başkanı Yılmaz Hüsrev, federasyonun gerçekleştirdiği organizasyonlardan ve planlanan etkinliklerden bahsederek, Çayeli gençliğinin büyük potansiyel taşıdığına değinerek, Çayelili olmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekledi. Mustafa Karahan ve Gaye Aksu gibi sanatçıların şarkılarıyla renk kattığı piknikte, Çayelililer bol bol eğlenme fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler