Rizeli vekilden havalimanı tepkisi! Trabzon'u da işin içine katmadan edemedi

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Rize Havalimanı'nda mağduriyet yaşandığını ve yolcuların Trabzon Havalimanı'na mecbur kaldığını söyledi.

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Rize-Artvin Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki yolculara hitaben konuşan ve yolcu taşıma noktasında sorun olduğunu dile getiren Ocaklı, "Ulaştırma Bakanı'na sesleniyorum. Bu durumu hemen düzeltin. Rize yolcuları buna mahkum değil. Trabzon'dan hem pahalıya uçuruyorsunuz hem de sürekli rötar. Yeter artık" dedi.

Ocaklı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Protesto ediyorum"

"Ben de sizler gibi Ankara'ya uçmak üzere buradaydım. Uzun zamandır Rize Havalimanı'nda yaşanan yolcu taşıyamama işinden dolayı ben de sizler gibi Havalimanı'nın işletmesini yapan Ulaştırma Bakanlığını ve yöneticilerini protesto ediyorum. Sizin haklarınız bu değil.

"Trabzon'dan hem pahalıya uçuruyorsunuz hem de sürekli rötar"

Trabzon'a gidiyorsunuz, aktarmalı uçuşlarınız kayboluyor. Belki toplantı ve operasyonlarınız kayboluyor. Bu durumu sizler adına protesto ediyorum. Ulaştırma Bakanı'na sesleniyorum. Bu durumu hemen düzeltin. Rize yolcuları buna mahkum değil. Trabzon'dan hem pahalıya uçuruyorsunuz hem de sürekli rötar. Yeter artık."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler