DSP'den Başkan'a ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Sibel Suiçmez ile parti yöneticileri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.Makamda gerçekleşin ziyarette konuşan Suiçmez, her zaman yapıcı muhalefetten yana olduklarını belirterek, ''Seçim

DSP'den Başkan'a ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Sibel Suiçmez ile parti yöneticileri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Makamda gerçekleşin ziyarette konuşan Suiçmez, her zaman yapıcı muhalefetten yana olduklarını belirterek, ''Seçim döneminde verilen vaatlerin takipçisiyiz. İnşallah Trabzon için beklenen ve umulan hizmetler gelir.

Trabzon için yapılacak her projeye destek olacağız'' dedi. Gümrükçüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Sayın başkanın motivasyonumuzu artırıcı görüşlerini çok önemsiyoruz. Trabzon'da demokratik ve barışçıl ortamda kardeşçe bir seçim dönemi geçirdik.

Bu anlamda tüm adaylara ve siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Beraberce Trabzon'a güzel hizmetler etme gayreti içinde olacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler