Eren: "Onurumla oynatmam"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Trabzon Çimento Fabrikası'nın ihale tarihinden 10 yıl sonra bulunduğu yerden kaldırılması yönünde kamuoyu oluşturduklarını ve bu konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Eren, yöneti

Eren: "Onurumla oynatmam"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Trabzon Çimento Fabrikası'nın ihale tarihinden 10 yıl sonra bulunduğu yerden kaldırılması yönünde kamuoyu oluşturduklarını ve bu konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Eren, yönetim kurulundan bazı üyelerle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek bir süre önce seçilen Başkan Ergun Ata ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette, Trabzon Çimento Fabrikası ile ilgili yerel medyada yer alan haberler hakkında açıklama yapan Eren, çimento fabrikasının ihalesi yapılırken toplumun hassasiyetlerinin göz önüne alındığını ve bu doğrultuda hareket edildiğini söyledi. Kentin önde gelen isimleriyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanına giderek fabrikanın 10 yıl sonra mevcut yerinden kaldırılmasıyla ilgili ihaleye madde koyulmasını istediklerini hatırlatan Eren, “Biz konuda başarılı olduk. İhale alan firma da ihaleye giren firmalar da bu maddeler üzerinden teklif verdi. Bu, sadece bizim takipçisi olmamızla halledilemeyecek bir konu olsa da bu konuda kamuoyu oluşturulması ve dikkatli olunması için uğraştık” dedi.

Medyada şahsıyla ilgili olarak yapılan açıklamalara da değinen Şadan Eren, gazetelerde adı geçen yerin çimento fabrikasının arkasında olduğunu ve bu arsayı kendisinin bir yıl önce sattığını söyledi. Eren, kulaktan dolma bilgilerle açıklama yapıp insanların onuru ile oynanamayacağını vurgulayarak şunları kaydetti:
“İnsanların onuru ile oynayamazsınız, oynatmazlar. Her ne kadar şahsımın böyle küçük hesaplarla uğraşamayacağı kamuoyunun malumu ise de makamından aldığı gücü toplumun menfaati için kullanmaya çalışan bir kişi olarak eleştiri boyutunu aşan bu açıklamayı asla kabul etmediğimi bildiriyorum. Bunun takdirini 1991 yılından beri çeşitli makamlarda hizmet verdiğim Trabzonlu hemşehrilerime bırakıyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler